Verhuur studio’s Koestraat Tilburg

In de Tilburgse Koestraat, in de wijk Loven, realiseerde Aron Investments drie leuke studio’s voor de verhuur. De zelfstandige woonunits zijn zo’n 25m². Elke studio heeft een open keuken en een eigen badkamer met douche en toilet. Er zijn twee appartementen op de eerste etage en één appartement op de tweede etage. De appartementen hebben een eigen ingang en op de begane grond een gemeenschappelijke toegang. Via de achterzijde is het mogelijk om een fiets binnen te zetten.

Wonen in Biancaland

De bouw van zes unieke eengezinswoningen in Biancaland (wijk Mariahoeve, Den Haag) is afgerond.
De woningen zijn gebouwd in bouwteam. Dat betekent dat er vanaf de ruwbouw al een samenwerking was tussen de aannemer en de installateurs.
Na een zorgvuldig selectieproces zijn deze bouwpartners gekozen op basis van hun oog voor detail, kostenbewustzijn en kwaliteitsbewustzijn. Zij hebben ons vertrouwen waargemaakt; de bouw is niet alleen succesvol gestart maar ook succesvol afgerond.
De laatste is voor de kopers van een woning in Biancaland natuurlijk het allerbelangrijkste. Alle koopovereenkomsten zijn inmiddels gepasseerd.

Wonen in Escamp

De 10 maisonnettes (met tuin of balkon) en de 8 appartementen met balkon die Aron Investments ontwikkelde in de Haagse Escamplaan vallen in de smaak. Alle woningen zijn in korte tijd verkocht of verhuurd. Architectonisch is project Escamp een aandachtstrekker. De maisonnettes en appartementen worden veelvuldig gefotografeerd. Aron Investments is trots op deze ontwikkeling in het mooie Den Haag!